Pàgines

dilluns, 2 de maig del 2016

Anna Ferre doble medallista de bronze al provincial infantil

Anna Ferre amb el seu entrenador Toni Verdú
 El passat dissabte 30 d'abril es va disputar a Gandia el Campionat Provincial infantil, al qual va participar un grup d'atletes del CAVA. La jove Anna Ferre va ser la protagonista de la matinal, en aconseguir dos tercers llocs a les proves de 1000 llisos i de 80 tanques. Als 1000 va fer una gran marca de 3 minuts i 22 segons, mentre que a les tanques aconseguí un temps de 14'61 segons. Anna, entrenada per Toni Verdú, té un gran futur per davant perquè encara és atleta de primer any en la categoria. La resta d'atletes, tot i no aconseguir medalla, també van tindre una bona actuació. Així, Cristina Marco va córrer els 150 llisos en 21'15 segons. En xics, Ismael Meléndez va fer 1'34''95 als 500 llisos i 12''57 als 80 llisos, mentre que Joan Estevan feia 12''19 als 80 llisos i saltava 3'64 en llargada. Per últim, Enrique Penadés va córrer els 150 llisos en 29''01 i va saltar 2'12 en llargada.
A més, hi hagueren proves de control en categoria cadet i aleví. En alevins, Balnca Payà va fer 4'10'' als 1000 llisos, mentre que Cristian Piñeiro va córrer els 300 tanques en 50''54 segons.
Per la vesprada, a Elx es va disputar un control en categoria cadet on Carmen Silvestre va llançar 25'05 en martell, Mireia Doménech va fer 1'48'' als 600 llisos i la seua companya Laura Olcina acabava en 1'50'' en la mateixa prova.